Autószerelés Budapest

Autószervizünk Budapest 10. kerületében már több, mint 10 éve áll az Önök szolgálatában. Bármilyen hiba esetén vállaljuk a helyszínről való elszállítást autószervizük területére, ahol akár csereautót is biztosítunk. Megbízható munkafolyamatokkal biztosítjuk a teljes körű autójavítás kivitelezését, még a teljeskörű kárügyintézés sem okoz nekünk problémát, velünk könnyen eljuthat a balesettől, meghibásodástól újra a menetkész állapotig. A Tréleres Autószerviz segít leküzdeni a hétköznapi megpróbáltatásokat autószerelés esetében is!

Megbízható és profi autószerelés 10. Budapesten!

Autószervizünkben vállaljuk többek között az autójavítás, autószerelés, olajcsere, karosszéria javítás, diagnosztika és futómű javítás folyamatait is. Számos márka közül az évek során a Mercedes-Benz típusai azok, amelyek részére maradéktalanul fel vagyunk készülve, ezért egy profi és felkészült Mercedes Szakszerviz vagyunk. Precíz, sokat látott és tapasztalt autószerelő munkatársak dolgoznak autószervizünkben, ezért nincs olyan műszaki hiba, amelyet megoldatlanul hagyunk. Rövid határidővel vállaljuk az autójavítás folyamatát és igény esetén csere autót biztosítunk az autószerelés idejére!

Minden esetben csakis kipróbálva adjuk át a frissen helyreállított autót, célszerszámokkal jól felszerelt Budapesti autószervizünk területén. Segítőkész csapatunk bármilyen probléma esetén segít a megoldásában, folyamatos tájékoztatjuk az autójavítás menetéről, és gyors javítási határidőkkel dolgozunk, kedvező és költséghatékony, előre egyeztetett, rejtett költségek nélküli autószerviz árak mellett!

Tréleres Autószerviz Budapest 10. kerületében, Pest megye területén várja Önt!