• általános szervizelés
  • fék
  • futómű
  • olajcsere
  • diagnosztika

Autószerelés, karosszéria javítás, olajcsere


10. kerületi gépjárműszervizünk immáron 10 éve az Önök szolgálatában van. Ügyfélközpontú szolgáltatásaink segítenek Önnek leküzdeni a hétköznapi megpróbáltatásokat.

Amennyiben járműve meghibásodik vagy balesetet szenved, vállaljuk a helyszínről való elszállítását, a szervizigény mihamarabbi szakszerű ellátását, és mindeközben akár csereautót is biztosítunk az Ön számára.

Megbízható munkafolyamatokkal rendelkezünk így teljeskörű kárügyintézés sem jelent problémát, velünk könnyen eljuthat a balesettől, meghibásodástól újra a menetkész állapotig.

Autószervizünkben vállalunk többek között általános gyorsszervizt, mint például: diagnosztikát, olaj és szűrők cseréjét, fék- és futómű javítást, gumizást, valamint vállalunk nagyobb volumenű javításokat, helyreállításokat is, mint: teljes motorgenerál, villamossági hibafeltárás, váltó-, automata váltó és differenciálmű felújítás, karosszéria javítást helyreállítás, fényezés, és motorvezérlő feltanítás.

Általános autószerviz vagyunk így márkától független javítunk személyautót, kishaszongépjárűvet, furgont és tehergépjárművet 3,5 tonnáig. Számos márka közül az évek során a Mercedes-Benz típusai azok, amelyek számára maradéktalanul fel vagyunk készülve, amelyet csak és kizárólag gyári szervizprogrammal diagnosztizálunk, és a hozzá tartozó specifikált szerszámokkal javítunk.

Precíz, sokat látott és tapasztalt munkatársak dolgoznak műhelyünkben, így nincs olyan műszakihiba, amelyet megoldatlanul hagyunk.

Címünk: 1103 Budapest, Gyömrői út 115, Start Center Telephely, Treleres Szerviz Nyitvatartásunk: hétfőtől péntekig 8:00 – 17:00

Belföldi és nemzetközi autómentés, járműszállítás és nehézgépszállítás, darus autómentés szolgáltatásaink a hét minden napján, azaz hétfőtől vasárnapig 0-24 elérhetőek!

Autószerelés, karosszéria javítás kedvező árakon Budapesten a 10.kerületben!


Rövid határidővel vállaljuk a javításra váró autóját és igény esetén csere autót biztosítunk az autójavítás idejére!

Hívjon minket:

+36-30/429-1353

Foglaljon időpontot most: