• általános szervizelés
  • fék
  • futómű
  • olajcsere
  • diagnosztika

Autószerelés, karosszéria javítás, olajcsere


10. kerületi gépjárműszervizünk immáron 10 éve az Önök szolgálatában van. Ügyfélközpontú szolgáltatásaink segítenek Önnek leküzdeni a hétköznapi megpróbáltatásokat.

Amennyiben járműve meghibásodik vagy balesetet szenved, vállaljuk a helyszínről való elszállítását, a szervizigény mihamarabbi szakszerű ellátását, és mindeközben akár csereautót is biztosítunk az Ön számára.

Megbízható munkafolyamatokkal rendelkezünk így teljeskörű kárügyintézés sem jelent problémát, velünk könnyen eljuthat a balesettől, meghibásodástól újra a menetkész állapotig.

Autószervizünkben vállalunk többek között általános gyorsszervizt, mint például: diagnosztikát, olaj és szűrők cseréjét, fék- és futómű javítást, gumizást, valamint vállalunk nagyobb volumenű javításokat, helyreállításokat is, mint: teljes motorgenerál, villamossági hibafeltárás, váltó-, automata váltó és differenciálmű felújítás, karosszéria javítást helyreállítás, fényezés, és motorvezérlő feltanítás.

Általános autószerviz vagyunk így márkától független javítunk személyautót, kishaszongépjárűvet, furgont és tehergépjárművet 3,5 tonnáig. Számos márka közül az évek során a Mercedes-Benz típusai azok, amelyek számára maradéktalanul fel vagyunk készülve, amelyet csak és kizárólag gyári szervizprogrammal diagnosztizálunk, és a hozzá tartozó specifikált szerszámokkal javítunk.

Precíz, sokat látott és tapasztalt munkatársak dolgoznak műhelyünkben, így nincs olyan műszakihiba, amelyet megoldatlanul hagyunk.

Címünk: 1103 Budapest, Gyömrői út 115, Start Center Telephely, Treleres Szerviz Nyitvatartásunk: hétfőtől péntekig 8:00 – 17:00

Belföldi és nemzetközi autómentés, járműszállítás és nehézgépszállítás, darus autómentés szolgáltatásaink a hét minden napján, azaz hétfőtől vasárnapig 0-24 elérhetőek!

Autószerelés, karosszéria javítás kedvező árakon Budapesten a 10.kerületben!


Rövid határidővel vállaljuk a javításra váró autóját és igény esetén csere autót biztosítunk az autójavítás idejére!

Hívjon minket:

+36-30/429-1353

Foglaljon időpontot most:

Jelentkezzen be most a Tréleres Autószervizbe, és autója bármilyen hibáját megjavítjuk Önnek, hogy minden helyzetben maximális biztonságban érezhesse magát, profi és megbízható autószerelés mellett!


Gyorsszerviz szolgáltatásaink:

Akkumulátorvizsgálat és csere

Diagnosztika

Olajcsere és szűrők cseréje

Fék- és futómű javítás

Lengéscsillapító mérés és javítás

Gumizás

Klímatisztítás

Pollenszűrő csere

Teljeskörű kárügyintézés


Nagyobb volumenű javítások, amelyekkel feltárjuk a lehetséges problémákat:

Autóvillamossági hibafeltárás és javítás

Teljes motorgenerál javítás, helyreállítás

Váltó-, automata váltó és differenciálmű felújítás

Karosszéria javítás és helyreállítás

Fényezés

Motorvezérlő feltanítás


Miért válassza a Tréleres Autószervizt?

Kiváló minőségű alkatrészekkel és műszerekkel végezzük az autószerelés folyamatait. A legapróbb hibákat is biztonsággal, időben észleljük és kijavítjuk.

Csak szakképzett autószerelő szakemberek dolgoznak csapatunkban, akik rendelkeznek a szakterületükön szükséges végzettségekkel.

A hibás alkatrészek cseréje során csak és kizárólag új és megbízható minőségű alkatrészeket szerelünk be, amelyekre garanciát is vállalunk.

Akár online felületen keresztül, kényelmesen és gyorsan bejelentkezhet hozzánk. A részletek pontosítása érdekében pedig mi magunk hívjuk majd vissza Önt!

Előzetes időpontfoglalás és egyeztetés során az összes autószerelés munkafeladatot már akár egy napon belül elvégzünk!

Az autószerviz remekül megközelíthető.


Bízza autóját szakértőkre és jelentkezzen be most a Tréleres Autószervizbe! Autójavítás Budapest 10. kerületében, költséghatékony árak mellett!