• általános szervizelés
  • fék
  • futómű
  • olajcsere
  • diagnosztika

Autószerelés, autójavítás, karosszéria javítás, olajcsere Budapest


10. kerületi gépjárműszervizünk immáron 10 éve az Önök szolgálatában van. Ügyfélközpontú szolgáltatásaink segítenek Önnek leküzdeni a hétköznapi megpróbáltatásokat.

Amennyiben járműve meghibásodik vagy balesetet szenved, vállaljuk a helyszínről való elszállítását, a szervizigény mihamarabbi szakszerű ellátását, és mindeközben akár csereautót is biztosítunk az Ön számára.

Megbízható munkafolyamatokkal rendelkezünk így teljeskörű kárügyintézés sem jelent problémát, velünk könnyen eljuthat a balesettől, meghibásodástól újra a menetkész állapotig.

Autószervizünkben vállalunk többek között általános gyorsszervizt, mint például: diagnosztikát, olaj és szűrők cseréjét, fék- és futómű javítást, gumizást, valamint vállalunk nagyobb volumenű javításokat, helyreállításokat is, mint: teljes motorgenerál, villamossági hibafeltárás, váltó-, automata váltó és differenciálmű felújítás, karosszéria javítást helyreállítás, fényezés, és motorvezérlő feltanítás.

Általános autószerviz vagyunk így márkától független javítunk személyautót, kishaszon gépjárművet, furgont és tehergépjárművet 3,5 tonnáig. Számos márka közül az évek során a Mercedes-Benz típusai azok, amelyek számára maradéktalanul fel vagyunk készülve, amelyet csak és kizárólag gyári szervizprogrammal diagnosztizálunk, és a hozzá tartozó specifikált szerszámokkal javítunk.

Precíz, sokat látott és tapasztalt munkatársak dolgoznak műhelyünkben, így nincs olyan műszaki hiba, amelyet megoldatlanul hagyunk.

Címünk: 1103 Budapest, Gyömrői út 115, Start Center Telephely, Tréleres Szerviz Nyitvatartásunk: hétfőtől péntekig 8:00 – 17:00

Belföldi és nemzetközi autómentés, járműszállítás és nehézgépszállítás, darus autómentés szolgáltatásaink a hét minden napján, azaz hétfőtől vasárnapig 0-24 elérhetőek!

Autószerelés, autójavítás, karosszéria javítás, autófényezés kedvező árakon Budapesten a 10.kerületben!


Rövid határidővel vállaljuk a javításra váró autóját és igény esetén csere autót biztosítunk az autójavítás idejére Budapesten!

Hívjon minket:

+36-30/429-1353

Foglaljon időpontot most:

Jelentkezzen be most a Tréleres Autószervizbe, és autója bármilyen hibáját megjavítják autószerelő kollégáink, hogy minden helyzetben maximális biztonságban érezhesse magát, profi és megbízható autószerelés, autójavítás Budapest 10.kerület!

Autószerelő 10.kerület, autószerelés 10.kerület, autójavítás 10.kerület, autófényezés 10.kerület, olajcsere 10.kerület, fék javítás 10.kerület, futómű javítás 10.kerület, karosszéria javítás 10.kerület, Váltó javítás 10.kerület, motor javítás 10.kerület!


Gyorsszerviz szolgáltatásaink:

Akkumulátorvizsgálat és csere Budapest 10.kerület

Diagnosztika Budapest 10.kerület

Olajcsere és szűrők cseréje Budapest 10.kerület

Fék- és futómű javítás Budapest 10.kerület

Lengéscsillapító mérés és javítás Budapest 10.kerület

Gumizás Budapest 10.kerület

Klímatisztítás Budapest 10.kerület

Pollenszűrő csere Budapest 10.kerület

Teljeskörű kárügyintézés Budapest 10.kerület


Nagyobb volumenű autójavítások Budapesten<ż/strong>, amelyekkel feltárjuk a lehetséges problémákat:

Autóvillamossági hibafeltárás és javítás Budapest 10.kerület

Teljes motorgenerál javítás, helyreállítás Budapest 10.kerület

Váltó-, automata váltó és differenciálmű felújítás.Budapest 10.kerület

Karosszéria javítás Budapest és helyreállítás

autófényezés Budapest 10.kerület

Motorvezérlő feltanítás Budapest 10.kerület


Miért válassza a Tréleres Autószervizt?

Kiváló minőségű alkatrészekkel és műszerekkel végezzük az autószerelés, autójavítás folyamatait. A legapróbb hibákat is biztonsággal, időben észleljük és kijavítjuk.

Csak szakképzett autószerelő szakemberek dolgoznak csapatunkban, akik rendelkeznek a szakterületükön szükséges végzettségekkel.

A hibás alkatrészek cseréje során csak és kizárólag új és megbízható minőségű alkatrészeket szerelünk be, amelyekre garanciát is vállalunk.

Akár online felületen keresztül, kényelmesen és gyorsan bejelentkezhet hozzánk. A részletek pontosítása érdekében pedig mi magunk hívjuk majd vissza Önt!

Előzetes időpontfoglalás és egyeztetés során az összes autószerelés, autójavítás munkafeladatot már akár egy napon belül elvégzünk!

Az autószerelő műhelyünk remekül megközelíthető.


Bízza autóját szakértőkre és jelentkezzen be most a Tréleres Autószervizbe! Autójavítás Budapest 10. kerület, autószerelés Budapest 10.kerület, költséghatékony árak mellett!Autószerelő Budapest, autószerelés Budapest, autójavítás Budapest, autófényezés Budapest, olajcsere Budapest, fékjavítás Budapest, futómű javítás Budapest, karosszéria javítás Budapest!, Váltó javítás Budapest, motor javítás Budapest

Autószerelés, autójavítás, autófényezés

Az autónk használata folyamán rengetegen megfeledkezünk arról hogy, az idő nem csupán rajtunk, de autónkon is meghagyja nyomait, egyre öregebbé és nyűgösebbé válik gépjárművünk akárcsak mi magunk is, ilyen esetekben pedig  gyakrabban fordulnak elő meghibásodások a járművünkön, ezek használattól és a karbantartások megtartásától függően, lehetnek kevésbé jelentősek, de lehetnek akár jelentősebb kiadások is. Sok esetben találkozunk mi is a rendszeresen kihagyott olajcsere folyamatával, rendellenes kopogások figyelmen kívül hagyásával, vagy folyadék vesztésből adódó meghibásodással ,majd egyszer csak érkezik hozzánk a telefon, hogy bekövetkezett a baj.. Pedig az előírt karbantartások időben betartott kivitelezésével gépjárművünket megfelelő állapotban és jó kondícióban tarthatjuk, ezáltal pedig a nagyobb kiadásoktól is megkímélhetjük magunkat.

Autószerelés Budapest, autójavítás Budapest, karosszéria javítás Budapest

Napjaink gyorsan fejlődő világában, szinte naponta találnak fel valami újdonságot, igaz ez az autókra is. Amíg a régebben gyártott autókat, némi lelkesedéssel és szerencsével még akár esetleg otthon is lehetett szerelni, addig az egyre közeledő napjainkban eladott új autók esetében, már egyre bonyolultabb szerkezetekről beszélünk az autószerelés és autójavítás során. Forduljon hát csapatunkhoz!

Cégünk felszereléseivel és szakképzet csapatával minden esetben napra készen várja ügyfeleit, legyen szó az olajcsere, futómű javítás, karosszéria javítás vagy bármilyen autószerelés, autójavítás folyamatáról.

Kedvező autószerelés árak, költséghatékony autójavítás árak, karosszéria javítás árak!

Számunkra fontos ügyfeleink elégedettsége, éppen emiatt minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk!

Karosszéria javítás, váltó javítás, futómű javítás, fékjavítás

Cégünk vállalja a karosszéria javítás folyamatát balesetes, sérült és korrodált gépjárművek esetében is!

A sérülés mértékétől és helyétől függően az érintett karosszéria elemet cseréljük, netán javítjuk. Autószerelő műhelyünk rendelkezik minden karosszéria javítás folyamatához szükséges eszközzel!

Karosszéria javítás Budapest, autófényezés Budapest

A gépjárművek sajnálatos módón rendszeresen sérülnek, hiszen a legtöbb autó kint áll a szabad ég alatt ez a folyamat pedig a téli időszakok alatt sokkal intenzívebb, lentről sós latyak és pára és a felcsapódó koszos víz, fentről pedig a  csapadék és szmog támadja meg a karosszériát, továbbá, egyes esetekben még akár belülről is szivároghat a fűtőrendszer is.. Ennek hatására mattul az karosszéria fényezése, elöregednek a tömítések, kiszívhatja a nap az utasteret, és természetesen koszos is lesz a gépjármű. 

Kedvező karosszéria javítás árak és váltó javítás árak cégünkkel!

Csapatunk azt javasolja, hogy amint a meghibásodás vagy sérülés megjelenik gépjárművén, minél előbb vigye el megcsináltatni, hiszen a legtöbb esetben ilyenkor kisebb felületet szükséges javítani, amely pedig kedvezőbb költséget jelent!

Karosszéria javítás Budapest, váltó javítás , futómű javítás Budapest 10. kerület területén!

Olajcsere Budapest, futómű javítás Budapest, autófényezés Budapest

A megfelelő olaj kiválasztása az elsődleges fontosságú szempontok közé tartozik a gépjármű biztonságos működését tekintve! A motorolaj szempontját figyelembe véve a városi üzemeltetés a legjelentősebb terhelést jelenti. A rendszeres rövidtávú utak esetében pedig a hideg indítások is hígítják a motorolajat, legfőképpen a benzin üzemű kocsik esetében. Ez esetben az olaj kenőképessége is jelentősen romlik majd.

Abban az esetben, ha romlik az olaj kenőképessége, ezáltal pedig növekszik a belső súrlódás és a hőmérséklet emelkedni fog. Ennek eredményeképpen pedig az olaj megég, kokszosodik, iszaposodik. Az olajiszap és a koksz következtében pedig a dugattyúgyűrűk besülnek. Az iszap eredményeképpen az olajcsatornák beszűkülnek ls eltömődnek. És ezáltal pedig nagy mértékben romlik a kenés és a hőelvezetés. Éppen ezért nagyon lényeges az olajcsere!

Olajcsere Budapest, futómű javítás, autófényezés Budapest 10. kerület területén!