• általános szervizelés
  • fék
  • futómű
  • olajcsere
  • diagnosztika

Autószerelés, autójavítás, karosszéria javítás, olajcsere Budapest


10. kerületi gépjárműszervizünk immáron 10 éve az Önök szolgálatában van. Ügyfélközpontú szolgáltatásaink segítenek Önnek leküzdeni a hétköznapi megpróbáltatásokat.

Amennyiben járműve meghibásodik vagy balesetet szenved, vállaljuk a helyszínről való elszállítását, a szervizigény mihamarabbi szakszerű ellátását, és mindeközben akár csereautót is biztosítunk az Ön számára.

Megbízható munkafolyamatokkal rendelkezünk így teljeskörű kárügyintézés sem jelent problémát, velünk könnyen eljuthat a balesettől, meghibásodástól újra a menetkész állapotig.

Autószervizünkben vállalunk többek között általános gyorsszervizt, mint például: diagnosztikát, olaj és szűrők cseréjét, fék- és futómű javítást, gumizást, valamint vállalunk nagyobb volumenű javításokat, helyreállításokat is, mint: teljes motorgenerál, villamossági hibafeltárás, váltó-, automata váltó és differenciálmű felújítás, karosszéria javítást helyreállítás, fényezés, és motorvezérlő feltanítás.

Általános autószerviz vagyunk így márkától független javítunk személyautót, kishaszon gépjárművet, furgont és tehergépjárművet 3,5 tonnáig. Számos márka közül az évek során a Mercedes-Benz típusai azok, amelyek számára maradéktalanul fel vagyunk készülve, amelyet csak és kizárólag gyári szervizprogrammal diagnosztizálunk, és a hozzá tartozó specifikált szerszámokkal javítunk.

Precíz, sokat látott és tapasztalt munkatársak dolgoznak műhelyünkben, így nincs olyan műszaki hiba, amelyet megoldatlanul hagyunk.

Címünk: 1103 Budapest, Gyömrői út 115, Start Center Telephely, Tréleres Szerviz Nyitvatartásunk: hétfőtől péntekig 8:00 – 17:00

Belföldi és nemzetközi autómentés, járműszállítás és nehézgépszállítás, darus autómentés szolgáltatásaink a hét minden napján, azaz hétfőtől vasárnapig 0-24 elérhetőek!

Autószerelés, autójavítás, karosszéria javítás kedvező árakon Budapesten a 10.kerületben!


Rövid határidővel vállaljuk a javításra váró autóját és igény esetén csere autót biztosítunk az autójavítás idejére Budapesten!

Hívjon minket:

+36-30/429-1353

Foglaljon időpontot most:

Jelentkezzen be most a Tréleres Autószervizbe, és autója bármilyen hibáját megjavítják autószerelő kollégáink, hogy minden helyzetben maximális biztonságban érezhesse magát, profi és megbízható autószerelés, autójavítás Budapest 10.kerület!

Autószerelő 10.kerület, autószerelés 10.kerület, autójavítás 10.kerület, autófényezés 10.kerület, olajcsere 10.kerület, fék javítás 10.kerület, futómű javítás 10.kerület, karosszéria javítás 10.kerület, Váltó javítás 10.kerület, motor javítás 10.kerület!


Gyorsszerviz szolgáltatásaink:

Akkumulátorvizsgálat és csere Budapest 10.kerület

Diagnosztika Budapest 10.kerület

Olajcsere és szűrők cseréje Budapest 10.kerület

Fék- és futómű javítás Budapest 10.kerület

Lengéscsillapító mérés és javítás Budapest 10.kerület

Gumizás Budapest 10.kerület

Klímatisztítás Budapest 10.kerület

Pollenszűrő csere Budapest 10.kerület

Teljeskörű kárügyintézés Budapest 10.kerület


Nagyobb volumenű autójavítások Budapesten<ż/strong>, amelyekkel feltárjuk a lehetséges problémákat:

Autóvillamossági hibafeltárás és javítás Budapest 10.kerület

Teljes motorgenerál javítás, helyreállítás Budapest 10.kerület

Váltó-, automata váltó és differenciálmű felújítás.Budapest 10.kerület

Karosszéria javítás Budapest és helyreállítás

autófényezés Budapest 10.kerület

Motorvezérlő feltanítás Budapest 10.kerület


Miért válassza a Tréleres Autószervizt?

Kiváló minőségű alkatrészekkel és műszerekkel végezzük az autószerelés, autójavítás folyamatait. A legapróbb hibákat is biztonsággal, időben észleljük és kijavítjuk.

Csak szakképzett autószerelő szakemberek dolgoznak csapatunkban, akik rendelkeznek a szakterületükön szükséges végzettségekkel.

A hibás alkatrészek cseréje során csak és kizárólag új és megbízható minőségű alkatrészeket szerelünk be, amelyekre garanciát is vállalunk.

Akár online felületen keresztül, kényelmesen és gyorsan bejelentkezhet hozzánk. A részletek pontosítása érdekében pedig mi magunk hívjuk majd vissza Önt!

Előzetes időpontfoglalás és egyeztetés során az összes autószerelés, autójavítás munkafeladatot már akár egy napon belül elvégzünk!

Az autószerelő műhelyünk remekül megközelíthető.


Bízza autóját szakértőkre és jelentkezzen be most a Tréleres Autószervizbe! Autójavítás Budapest 10. kerület, autószerelés Budapest 10.kerület, költséghatékony árak mellett!Autószerelő Budapest, autószerelés Budapest, autójavítás Budapest, autófényezés Budapest, olajcsere Budapest, fék javítás Budapest, futómű javítás Budapest, karosszéria javítás Budapest!, Váltó javítás Budapest, motor javítás Budapest