gumiszerviz 10. kerület
Gumiszerviz Budapest – Centrírozás folyamata
2021.06.18.
teljes körű kárügyintézés
A teljes körű kárügyintézés menete!
2022.02.08.

Karosszéria javítás, kárügyintézés – Bízza profikra!

autószerviz Budapest

Miért bízza profi szakemberekre a karosszéria javításának a folyamatát?

Karosszéria javítás, teljes körű kárügyintézés – Bízza profikra!

Napjainkban már sajnos egyáltalán nem mindegy, hogy milyen karosszéria javítás szolgáltatással foglalkozó műhely mellett dönt az ember, a konkurencia pont olyan nagy, mint a trehány munka és a nemtörődömség. Számtalan helyen alvázvédő alkalmazásával felületileg eltüntetik az adott problémát, hogy azok ne legyenek szemmel láthatóak, ügyes glettelés és ráfestés segítségével hozzák helyre, hogy mihamarabb látható legyen a végeredmény. Az ügyfél biztonsága és megelégedettsége rengeteg helyen sajnos csak másodlagos. Számunkra azonban az első az ügyfél és az Ö elégedettsége, kényelme és bizalma!

Számtalan olyan karosszéria javítás munkával találkozunk már, amelyek nem mondhatóak megbízhatónak. Ezzel szemben a mi cégünkben teljes mértékben megbízható. Megoldjuk egy helyen bármilyen problémáját és nem szükséges a biztosítókkal sem hosszú ideig veszekedni.  Karosszéria javítás!

Ránk bármiben számíthat!

Teljes körű kárügyintézés – Bízza ránk minden folyamatát!

Cégünk biztosítja a teljes körű kárügyintézés folyamatát, abban az esetben ha az Ön gépjárművében kár keletkezett. Ha netán az Ön autójának ütköztek, vagy gépjárműve balesetet szenvedett és nem látszódik rajta a sérülés, az még nem jelenti majd azt, hogy nincs is rajta javítandó dolog. Éppen ebből adódóan soha sem szabad elhagynia a helyszínt. Töltse ki a baleseti bejelentőt, majd hozza el műhelyünk területére járművét és mi feltárjuk az esetleges rejtett hibákat!

A teljes körű kárügyintézés folyamata egy nehéz és összetett művelet. A garantáltan bonyodalommentes gumi cseréjének a lebonyolítása mellett ez is gyakran leküzdhetetlen akadály az autósok számára.

Azonban Önnek nem szükséges egyik biztosítónál sem sorban állnia, várakoznia ha minket választ a teljes körű kárügyintézés végett!