Gumiszerelés, Centrírozás, gumijavítás Budapest 10.kerület


Jelentkezzen be hozzánk szezonális gumicserére, az Önnek megfelelő időpontra. Gumiabroncsait rövid időn belül lecseréljük, így helyszínen megvárhatja a gumiszerelés végét akár egy kávé mellett. Igény esetén beszerzünk Önnek járműve gyári méreteinek megfelelő gumikat és/vagy acél-, illetve alufelniket egyaránt. Többféle kínálatból tud választani, hogy a legjobb áron a legjobb minőséget kapja!

Defektet kapott és nincs Önnél pótkerék?

Nem probléma! Helyszínre küldjük kollégánkat, és 1 órán belül már úton is vannak X. kerületi autójavító műhelyünkbe, ahol vállaljuk az esetleges gumijavítást, helyreállítást vagy gumicserét!

Gumitárolást és selejtes gumik átvételét is lebonyolítunk Budapesten a 10.kerületben.

Új és használt autógumi és felni értékesítés kedvező árakon!

A gumicsere vagy a gumiszerelés nem csupán egy defekt esetén lehet szükséges. Szerencsére a gumiabroncs nem egy gyorsan elhasználódó része gépjárművünknek, ezért nem szükséges évente lecserélni. Azonban a használat során a gumi folyamatosan kopik, ezért érdemes rendszeresen figyelni, éppen milyen állapotban van. Ugyanis van, amikor már szükséges lehet a gumicseremellett dönteni és megválni a régitől. Csapatunk azonnal elvégezni a gumijavítás és gumicsere folyamatait autóján!


Gumiszerelés 10.kerület, gumijavítás 10.kerület, gumicsere 10.kerület, centírozás 10.kerület

Hívjon minket:

+36-30/429-1353

Foglaljon időpontot most:


Tarifatáblázat:

Lemezfelni Bruttó ár / db
Gumiabroncs szerelés (komplett) 2 700Ft
Kerék le-fel szerelés és centrírozás 1 900Ft
Kerék le-fel szerelés 1 000Ft
Centrírozás 1 000Ft
Gumi leszerelése felniről 1 200Ft
Alufelni Bruttó ár / db
Gumiabroncs szerelés (komplett) 3 200Ft
Kerék le-fel szerelés és centrírozás 2 100Ft
Kerék le-fel szerelés 1 500Ft
Centrírozás 1 200Ft
Gumi leszerelése felniről 1 500Ft
Extra (18”-tól, SUV, 4x4, Kis tgk.) Bruttó ár / db
Gumiabroncs szerelés (komplett) 3 500Ft
Kerék le-fel szerelés és centrírozás 2 500Ft
Kerék le-fel szerelés 2 000Ft
Centrírozás 1 500Ft
Gumi leszerelése felniről 2 000Ft
Defekttűrő gumi felár 600Ft
Gumijavítás (ár Ft-tól) 2 000Ft
Gumiszelep (szerelés esetén) 0 Ft
Fémszelep felár 2 000Ft
Gumitároló zsák 300Ft
Selejt gumi átvétel 1500Ft

De miért is döntsön a Tréleres Gumiszerelő műhely mellett?

Autóján profin elvégezzük a szezonális gumicsere folyamatait (téli gumicsereés nyári gumicsere), centrírozását, a sérült abroncsainak javítását vagy ellenőrzését a hét bármelyik napján, éjjel-nappal.

Több éves múlttal rendelkezünkgumiszerelés területén és rendelkezünk minden olyan felszereléssel és szaktudással, amely a korszerű gumicsere, gumijavítás és gumiszerelés folyamataihoz szükséges. Szinte bármilyen járművet elvállalunk a motorkerékpároktól a személyautókon át a kamionokig. Gumicsere folyamán az új gumikat is kiválaszthatja nálunk. Szinte bármilyen típust be tudunk szerezni Önnek és a választás során minden szakmai segítséget biztosítunk.

A gumiszerelésfolyamán teljes körű szolgáltatást biztosítunk. Elvégezzük akár a centrírozást is, amely biztosítja a gumik egyenletes kopását, és a rázkódásmentes működését magas fordulatszám esetén is.

Gumiszerviz műhelyünk tágas területtel rendelkezik, és számos gumiszerelő beállással van ellátva, ezért a legtöbb esetben azonnal vagy esetleg egy kis várakozással el tudjuk kezdeni a gumijavítás folyamatait.

Jelentkezzen be most a Tréleres Gumiszervizhez, gumicsere, gumiszerelés Budapest 10. kerületében, költséghatékony árak mellett!


Gumiszerelés Budapest, gumijavítás Budapest, gumiszerelő Budapest, centrírozás Budapest