Gumiszerviz, Gumiszerelés, gumicsere, gumijavítás Budapest 10.kerület


Jelentkezzen be hozzánk szezonális gumicserére, az Önnek megfelelő időpontra. Gumiabroncsait rövid időn belül lecseréljük, így helyszínen megvárhatja a gumiszerelés végét akár egy kávé mellett. Igény esetén beszerzünk Önnek járműve gyári méreteinek megfelelő gumikat és/vagy acél-, illetve alufelniket egyaránt. Többféle kínálatból tud választani, hogy a legjobb áron a legjobb minőséget kapja!

Defektet kapott és nincs Önnél pótkerék?

Nem probléma! Helyszínre küldjük kollégánkat, és 1 órán belül már úton is vannak X. kerületi autójavító műhelyünkbe, ahol vállaljuk az esetleges gumijavítást, helyreállítást vagy gumicserét!

Gumitárolást és selejtes gumik átvételét is lebonyolítunk Budapesten a 10.kerületben.

Új és használt autógumi és felni értékesítés kedvező árakon!

A gumicsere vagy a gumiszerelés nem csupán egy defekt esetén lehet szükséges. Szerencsére a gumiabroncs nem egy gyorsan elhasználódó része gépjárművünknek, ezért nem szükséges évente lecserélni. Azonban a használat során a gumi folyamatosan kopik, ezért érdemes rendszeresen figyelni, éppen milyen állapotban van. Ugyanis van, amikor már szükséges lehet a gumicseremellett dönteni és megválni a régitől. Csapatunk azonnal elvégezni a gumijavítás és gumicsere folyamatait autóján!


Gumiszerviz 10.kerület, Gumiszerelés 10.kerület, gumijavítás 10.kerület, gumicsere 10.kerület, gumiszerviz 10.kerület, centírozás 10.kerület

Hívjon minket:

+36-30/429-1353

Foglaljon időpontot most:


Tarifatáblázat:

Lemezfelni Bruttó ár / db
Gumiabroncs szerelés (komplett) 2 700Ft
Kerék le-fel szerelés és centrírozás 1 900Ft
Kerék le-fel szerelés 1 000Ft
Centrírozás 1 000Ft
Gumi leszerelése felniről 1 200Ft
Alufelni Bruttó ár / db
Gumiabroncs szerelés (komplett) 3 200Ft
Kerék le-fel szerelés és centrírozás 2 100Ft
Kerék le-fel szerelés 1 500Ft
Centrírozás 1 200Ft
Gumi leszerelése felniről 1 500Ft
Extra (18”-tól, SUV, 4x4, Kis tgk.) Bruttó ár / db
Gumiabroncs szerelés (komplett) 3 500Ft
Kerék le-fel szerelés és centrírozás 2 500Ft
Kerék le-fel szerelés 2 000Ft
Centrírozás 1 500Ft
Gumi leszerelése felniről 2 000Ft
Defekttűrő gumi felár 600Ft
Gumijavítás (ár Ft-tól) 2 000Ft
Gumiszelep (szerelés esetén) 0 Ft
Fémszelep felár 2 000Ft
Gumitároló zsák 300Ft
Selejt gumi átvétel 1500Ft

De miért is döntsön a Tréleres Gumiszerelő műhely mellett?

Autóján profin elvégezzük a szezonális gumicsere folyamatait (téli gumicsereés nyári gumicsere), centrírozását, a sérült abroncsainak javítását vagy ellenőrzését a hét bármelyik napján, éjjel-nappal.

Több éves múlttal rendelkezünk gumiszerelés területén és rendelkezünk minden olyan felszereléssel és szaktudással, amely a korszerű gumicsere, gumijavítás és gumiszerelés folyamataihoz szükséges. Szinte bármilyen járművet elvállalunk a motorkerékpároktól a személyautókon át a kamionokig. Gumicsere folyamán az új gumikat is kiválaszthatja nálunk. Szinte bármilyen típust be tudunk szerezni Önnek és a választás során minden szakmai segítséget biztosítunk.

A gumiszerelés folyamán teljes körű szolgáltatást biztosítunk. Elvégezzük akár a centrírozást is, amely biztosítja a gumik egyenletes kopását, és a rázkódásmentes működését magas fordulatszám esetén is.

Gumiszerviz műhelyünk tágas területtel rendelkezik, és számos gumiszerelő beállással van ellátva, ezért a legtöbb esetben azonnal vagy esetleg egy kis várakozással el tudjuk kezdeni a gumijavítás folyamatait.

Jelentkezzen be most a Tréleres Gumiszervizhez, gumicsere, gumiszerelés Budapest 10. kerületében, költséghatékony árak mellett!


Gumiszerviz Budapest, Gumiszerelés Budapest, gumijavítás Budapest, gumiszerelő Budapest, centrírozás Budapest

Gumiszerviz, Gumijavítás, gumiszerelés, szezonális gumicsere szükséges?

Gumiszerelő műhely szervizünk modern gumiszerelés és centrírozás folyamatára alkalmas gépekkel van felszerelve, és csakis kizárólag minőségi segédanyagokkal dolgozunk. Ennek köszönhetően pedig biztos lehet abban, hogy makulátlan, tökéletesen megfelelő szolgáltatást fog kapni.

Teljes körű gumiszerelés szolgáltatást nyújtunk, ebbe beletartozik természetesen az autógumi állapotfelmérés és a gumiszerelés során a centrírozás folyamatát is elvégezzük. Ez a kerék megfelelő súlyelosztása érdekében szükséges, amely biztosítja a gumik egyenletes kopását, és a rázkódásmentes tapadását. Az autógumi állapotfelmérés folyamán pedig tájékozódhat az abroncsok állapotáról, az esedékes gumicsere szükségességéről és még akár a rejtett hibákat is észre vehetjük.

Gumijavítás Budapest 10. kerület érdekében állunk rendelkezésére!

Csapatunk részére az Ön kényelme és megelégedettsége a legfontosabb, ezt pedig tapasztalt, gyakorlott szakembereink biztosítják. A téli-nyári gumicsere, a gumijavításdefektjavítás és a centrírozás többé nem lesz majd megterhelő Önnek sem. Nem lesz szükséges sokáig várnia az időpontra, hiszen mi alkalmazkodunk az ön időbeosztásához.

Szinte bármilyen járművet el tudunk vállalni a motorkerékpároktól a személyautókon át a teherautóig. Gumiszerelés kollégáink igény esetén beszerzik Önnek új abroncsát is, hiszen az autógumi értékesítés is elérhető nálunk, szakértő kollégáink ebben is tudnak segíteni.

Bárhol és bármikor előfordulhat, hogy az autónk defektet kaphat, és Ön valamely okból adódóan tudja megoldani a kerékcserét. Hívjon minket bizalommal ilyen esetekben!

Gumijavítás, Gumijavítás Budapest, Gumijavítás 10. kerület, Gumijavítás árak

 

Gumicsere és autógumi értékesítés Budapest - Hogyan válasszon új autógumit?

Íme egy kis segítség, hogy milyen szempontokat ajánlott figyelembe venni az új autógumi vásárlás folyamán:

Milyen típusú, méretű autógumi illeszkedik az Ön gépjárműjéhez?

Milyen az Ön vezetési stílusa? Ez azért fontos, hiszen a sportos vezetés esetében a gumi elhasználódásának a mértéke is nagyobb, éppen emiatt ajánlott nagyobb teljesítményű gumi mellett dönteni.

Milyen útviszonyok közt fogja a legtöbbet használni?

Valamint, mekkora összeget szeretne fordítani új abroncsaira?

Fontos szem előtt tartani ezekkel párhuzamosan azt is, hogy annak ellenére, hogy manapság egyre több és minőségibb négy évszakos gumival találkozhatunk már, a hagyományos, téli-nyári garnitúrákkal sokkal biztonságosabban tudunk közlekedni, ugyanis azokat kimondottan az adott évszakra jellemző útviszonyokhoz fejlesztették ki. Ez legfőképpen télen fontos, hiszen egy téli gumi sokkal inkább megbízható a tapadás, úttartás és vízelvezetés esetén a csúszós, havas úton, mint egy négy évszakos gumi.ű

Autógumi értékesítés Budapest 10. kerület - Vevőink széles kínálatunkból, szakmai segítségünkkel választhatják ki a leginkább megfelelő abroncsokat.

A megfelelő gumiabroncs nem csupán autója, hanem az Ön biztonságának is  záloga az utak területein. Ezért a gumiszereléscentrírozásdefektjavítás vagy a szezonális gumicsere folyamataira érdemes több éves tapasztalattal rendelkező profi, megbízható szakemberre bíznia.

Gumiszerviz, Gumiszerviz Budapest, Gumiszerviz 10. kerület, Gumiszerviz árak

Centrírozás Budapest 10. kerület

centrírozás kifejezést számos helyen helytelenül, centírozásként említik. A gumiszerelés folyamata során centrírozás folyamatát is elvégezzük, azaz kiegyensúlyozzuk a kereket. Amikor a gumit felhelyezzük a felnire, a tömege nem homogén elosztású, nem középen helyezkedik el a súlypont. Ebből adódóan a kerék nagy fordulatszámon fog beremegni, amely azon kívül, hogy nem annyira komfortos, a futóműnek sem tesz jót, valamint az abroncs gyorsabb és egyenetlen kopásához fog vezetni. Centrírozás folyamán kis tömegeket helyezünk a felni megfelelő pontjaira, ezáltal a súlypont középre kerül, és a kerék rázkódás nélkül forog.

Gumicsere, Gumicsere Budapest, Gumicsere 10. kerület, Gumicsere árak

 

Gumiszerelés Budapest 10. kerület

A defekt, egy lepadkázott felni, vagy esetleg a gumik roncsolódása, mind olyan sérülésnek számítanak, amelyek nem csupán balesetveszélyesek, de a jelenlétükben egyenesen lehetetlen eljutni a legközelebbi gumiszerelő műhely területére.

Gumiszerelő műhely 10. kerület telephelyünk mindennel fel van szerelve, amely a profi gumiszerelés folyamatához szükséges lehet. Mi mindig a rendelkezésre állunk majd, így abban az esetben is bátran hívhat minket, ha egy hirtelen időpontban történt a baj. Gyorsan és biztonságosan, precízen végezzük el a gumijavítás folyamatát, igény vagy szükség esetén pedig a gumicsere folyamatát, hogy biztonságosan haladhasson majd tovább autójával. Szakértő és tapasztalt kollégáink a legkisebb kerekektől kezdve egészen a legnagyobb terepjáró abroncsokig, bármilyen gumijavítás vagy gumicsere feladatát megoldják.

 defektjavítás és gumiszerelés, gumicentrírozás folyamatain kívül a szezonális gumik átszerelését is meg tudjuk oldani Önnek. Autógumi értékesítés is elérhető nálunk, és ennek a keretein belül széles kínálatot tudunk biztosítani mindenféle autógumi márkából és típusból. A téli vagy nyári gumicsere tipikusan olyan dolog, amelyet időszakosan szükséges elintézni, hiszen a téli gumicsere 7 fok alatt, a nyári gumicsere pedig már 7 fok felett szükséges lesz. Ez nagy mértékben befolyásolni tudja az autó teljesítményét, éppen emiatt a gumicsere elmaradása akár a vezető és az utasok biztonságát is veszélyeztetheti. Hidegebb időjárás folyamán például téligumi hiányában jelentősen meg tud hosszabbodni az autó féktávolsága, amely nagy mértékben veszélyes tud lenni, amikor amúgy sem a legjobbak az útviszonyok.

Mi kivitelezzük a gumicsere Budapest folyamatát, kedvező gumicsere árak mellett!

Gumiszerelés, Gumiszerelés Budapest, Gumiszerelés 10. kerület, Gumiszerelés árak